Werkwijze

KJP Plus onderscheidt zich door zorgvuldigheid; het precies in kaart brengen waar de zorgen liggen en wat er nodig is om weer goed genoeg te kunnen functioneren.

Voor iedereen is dat weer anders, standaardoplossingen kennen we niet. We zullen samen met u een zo persoonlijk mogelijk plan van aanpak maken. Een behandelplan dat voor u helpt en dat voor u perspectief biedt.

Dat is de vorm van samenwerking die wij zoeken met cliënten, het wordt een gezamenlijke route die we gaan met een perspectief voor de toekomst.

Heb je een vraag?

Stuur ons gerust een bericht met jouw vraag. Het is ook mogelijk om direct aan te melden.

Werkwijze

Intake

In het eerste gesprek bekijken we samen met u welke klachten en zorgen er zijn en bespreken we wat we voor u kunnen betekenen. Verder vertellen we u in grote lijnen wat we voor u kunnen doen. In vervolggesprekken gaan we dieper op de problematiek in. Ook kunnen we, indien nodig, aanvullend onderzoek inzetten. Na deze gesprekken hebben we met u een helder beeld gekregen van de problematiek. Het is duidelijk geworden waar de klachten vandaan komen en we hebben een idee over de behandeling ervan.

Er wordt samen met u een behandelplan opgesteld wat voor akkoord de basis vormt voor de behandeling.