Kosten en vergoeding

Kosten en vergoeding(en) volwassenen (18+)

_

Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij een overeenkomst afgesloten. Wij zullen bij deze zorgverzekeraars de declaratie rechtstreeks indienen. Het wettelijk eigen risico wordt, indien van toepassing, door uw zorgverzekeraar bij u in rekening gebracht.

Met onderstaande zorgverzekeraars en de hieronder vallende labels hebben wij een overeenkomst afgesloten:

2023:

VGZ: Besured, Bewuzt, IZA, IZZ, Promovendum, UMC, United Consumers, Univé, VGZ, Zekur, Zekur natura, Zorgzaam
DSW: DSW, In Twente, Stad Holland
ASR: ASR, De Amersfoortse, Ditzo

Ben je verzekerd bij een andere verzekeraar dan wordt 80% van het NZa-tarief in rekening gebracht ongeacht de vergoeding vanuit je verzekeraar. Afhankelijk van je verzekering zal het geheel of een gedeelte (mogelijk) vergoed worden door je verzekering. Laat u vooraf goed informeren over de dekking.

Eigen Risico (wettelijk en vrijwillig)

De factuur zal geheel of gedeeltelijk worden verrekend met uw eigen risico. Omdat u zelf de factuur aan ons betaalt zal uw zorgverzekeraar uw eigen risico met het bedrag dat ten laste komt van het eigen risico verlagen maar niet bij u in rekening brengen. Dat betaalt u aan ons.

Actuele behandeltarieven:

2023

Let u op dat u niet vergeet uw verwijsbrief van de huisarts, pasje van de zorgverzekeraar, identiteitsbewijs mee te nemen bij de eerste afspraak.

Afspraak afzeggen
Wanneer u een geplande afspraak niet kunt nakomen zeg deze dan uiterlijk 24 uur van tevoren af door ons te bellen op 078 - 644 16 16 of mailen naar info@kjpzorg.nl.

Op die manier hebben wij de mogelijkheid om de voor u gereserveerde tijd aan een andere patiënt aan te bieden en worden er bij u geen kosten in rekening gebracht.

Niet nakomen van een afspraak
Voor het niet nakomen van een afspraak brengen wij € 50,-- bij u in rekening. De rekening die u hiervoor ontvangt wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.