Kosten en vergoeding

Kosten en vergoeding(en) volwassenen (18+)

Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij een overeenkomst afgesloten. Wij zullen bij deze zorgverzekeraars de declaratie rechtstreeks indienen. Het wettelijk eigen risico wordt, indien van toepassing, door uw zorgverzekeraar bij u in rekening gebracht.

Met onderstaande zorgverzekeraars en de hieronder vallende labels hebben wij een overeenkomst afgesloten:

Gecontracteerde zorg 2024:

> VGZ: Besured, Bewuzt, IZA, IZZ, Promovendum, UMC, United Consumers, Univé, VGZ, Zekur, Zekur natura, Zorgzaam
> DSW: DSW, In Twente, Stad Holland
> Zorg & Zekerheid: Zorg & Zekerheid, AZVZ
> A.S.R.: ASR, De Amersfoortse, Ditzo

> Zilveren Kruis: Zilveren kruis, Pro Life, Interpolis, De Friesland, FBTO (Middels onze betaalovereenkomst met Zilveren Kruis Zorggroep kunnen we rechtstreeks declareren waardoor de kosten zonder tussenkomst van de client kunnen worden afgerekend)

Niet gecontracteerde zorg

Ben je verzekerd bij een andere verzekeraar dan wordt 80% van het NZa-tarief in rekening gebracht ongeacht de vergoeding vanuit je verzekeraar. De resterende 20% neemt KJP zorg voor haar rekening. Afhankelijk van je verzekering zal het geheel of een gedeelte (mogelijk) vergoed worden door je verzekering. Laat u vooraf goed informeren over de dekking.

Eigen Risico (wettelijk en vrijwillig)

De factuur zal geheel of gedeeltelijk worden verrekend met uw eigen risico. Omdat u zelf de factuur aan ons betaalt zal uw zorgverzekeraar uw eigen risico met het bedrag dat ten laste komt van het eigen risico verlagen maar niet bij u in rekening brengen. Dat betaalt u aan ons.

Actuele behandeltarieven:

2024

Let u op dat u niet vergeet uw verwijsbrief van de huisarts, pasje van de zorgverzekeraar, identiteitsbewijs mee te nemen bij de eerste afspraak.

Afspraak afzeggen
Wanneer u een geplande afspraak niet kunt nakomen zeg deze dan uiterlijk 24 uur van tevoren af door ons te bellen op 078 - 644 16 16 of mailen naar info@kjpzorg.nl

Op die manier hebben wij de mogelijkheid om de voor u gereserveerde tijd aan een andere patiënt aan te bieden en worden er bij u geen kosten in rekening gebracht.

Niet nakomen van een afspraak
Voor het niet nakomen van een afspraak brengen wij € 50,-- bij u in rekening. De rekening die u hiervoor ontvangt wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.